top of page
GUIDERO™ Crystal
HOLAR™ RVS
MAATWERK

Missie

We willen een verschil maken in de wereld van architectonisch design. Om dit doel te bereiken combineren we ons innovatieve design met materialen van premium kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

 

Visie en waarden

Al onze interieur designelementen zijn geproduceerd conform de Europese ISO9001 norm, gericht op een lange levensduur en duurzaamheid. Bovendien komt u deze uitsluitend tegen in high-end gebouwen, verblijven en medische faciliteiten. Het Boheems kristal en AISI 304 RVS vormen de ideale basis voor moderne en klassieke designs, verkrijgbaar in meer dan 30 landen.

 

We zetten doorlopend stappen om meer gebruik te maken van zonne-energie en energie uit biomassa, voor de productie. Bovendien heeft 65% van onze medewerkers een lichte (verstandelijke) beperking, waarmee we als Guidero Holland leidend willen zijn op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Designed for Distinction/ Ontworpen om te onderscheiden

Over GUIDERO Holland B.V.

Guidero Holland BV is een Nederlandse vennootschap, met unieke productlijnen zoals de high-end GUIDERO deurklinken, grepen en knoppen voor deuren, ramen en meubels. GUIDERO™ staat als merk synoniem voor de hoogste kwaliteit en exclusiviteit. De moderne en hedendaagse ontwerpen zijn verkrijgbaar in handgemaakt Boheems kristal en in de hoogst mogelijke kwaliteit RVS.

Holar™ staat voor meer dan 25 jaar ervaring met de productie van roestvrij staal en hoge kwaliteit grepen, deurklinken en accessoires, waaronder een reeks in veiligheidsstaal. De variatie in het aanbod zorgt er samen met de belangrijke componenten en assemblage in Europa voor dat we u het best mogelijke resultaat kunnen aanleveren.

 

We zijn tevens sterk in productie op maat, zoals speciale toepassingen en designs. 

 

Duurzaamheid gegarandeerd!

Producten van GUIDERO™ en Holar™ zijn niet alleen geproduceerd onder strenge kwaliteitseisen, we maken daarnaast maximaal gebruik van zonne-energie, energie uit biomassa en gerecycled regenwater in combinatie met warmtepomp-technologie, om een maximale duurzaamheid en levensduur te kunnen garanderen. 

GUIDERO™ Designed for distinction
GUIDERO™ Personalised and Designed for distinction

Sitemap 

HOLAR™ Veiligheidsstaal Deurklinken

 >  MASSIVE EXTREM

 >  MASSIVE HOLAR

 >  ROSETTE HOLAR

 >  ROSETTE HOLAR+

 >  ROSETTE LC

 

HOLAR™ Deurknoppen, Handgrepen & accessoires

 >  SOLID BACKPLATE

 >  SOLID ROSE

 >  KNOB

GUIDERO™ Crystal Deurknoppen

 >  CUBE

 >  GLOBE

 

GUIDERO™ Crystal Handgrepen

>  LIV 

>  LIV LITE

>  TRESOR

>  TRESOR LITE

 

GUIDERO™ kristallen meubelgrepen

>  CYLINDER & SPHERE 

>  SQUARE & CUBIC

GUIDERO™ Crystal Deurklinken

 >  ARMA

 >  CIELO

 >  EDGE

 >  MARQUEE

 >  NOA

 >  PACHA

 >  SPACE

 >  STUDIO

 >  VERSUZ

 >  ZOUK

Engraved for Distinction

 

HOLAR™ RVS Deurklinken

 >  METAL TUBE

 >  METAL TUBE LIGHT

 >  METAL EXTRA

 >  METAL EXTRA LIGHT

 >  METAL CUBE

 >  HUNTER

 >  HUNTER BLACK

 >  TECHNO MASSIVE

 >  ROYAL STEEL

GEMSTONE INTERIOR
bottom of page